CLINITEST Rapid Covid-19 Antigen Self Test Single Box Prefilled Tube.

De Siemens Healthineers CLINITEST Rapid Covid-19 Antigen Self-Test is nu beschikbaar voor verkoop.

Een gebruiksvriendelijk COVID-19-zelftestprotocol voor uw klanten.

Testen op COVID-19 blijft een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Uw klanten hebben een snelle, betrouwbare testoplossing nodig om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo zorgen zij voor veiligheid, gemoedsrust en voortzetting van de dagelijkse activiteiten voor zichzelf en hun families. U kunt hen hierbij helpen door ze de CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test aan te bieden in uw apotheek; dit is dezelfde betrouwbare test die door professionals in klinische omgevingen wordt gebruikt.


Testen moet snel, kwalitatief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.


Uw klanten moeten met drie zaken rekening houden bij het implementeren van snelle antigeen-zelftesten in hun veiligheidsprotocol om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan:

Quality Reliability - No text

Prestaties van hoge kwaliteit zijn essentieel voor de klantveiligheid*. De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test levert hoge sensitiviteit en specificiteit om uw klanten veilig te houden en te zorgen voor continuïteit. 

  • 97,25% sensitiviteit (kan een werkelijk positief resultaat identificeren) om vast te stellen of een individu is besmet met COVID-19

  • 100% specificiteit (kan een werkelijk negatief resultaat identificeren) om vast te stellen of een individu niet is besmet


Gebruik de test altijd volgens de instructies van de fabrikant.

Accessibility

Neem contact op met onze lokale Siemens Healthineers Sales Partner, ID PHAR, zodat u onze testen zonder problemen aan uw klanten kunt aanbieden. Individuen met of zonder COVID-19-symptomen kunnen helpen besmettingen te identificeren en de kans op een virusuitbraak en blootstelling aan anderen te verkleinen.

Nose

De test moet een gebruiksvriendelijk neusuitstrijkje zijn waarmee snel nauwkeurige, betrouwbare resultaten worden geproduceerd. Hoogwaardige zelftesten zoals de CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test kunnen in slechts 15 minuten resultaten opleveren, zodat klanten te weten kunnen komen of zij momenteel besmet zijn met SARS-CoV-2 (het virus dat COVID-19 veroorzaakt). 

De sleutel tot het onder controle brengen van de COVID-19 pandemie is het verminderen van de kans dat geïnfecteerde mensen de ziekte verspreiden. Een sneltestprotocol met hoogwaardige, betrouwbare resultaten, zoals de CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test, kan informatie verschaffen om veilig en vol vertrouwen dagelijkse beslissingen te nemen.  


Neem contact met ons op telefoonnummer +32 (0) 53 68 34 30 of https://idphar.be/onze-producten/medische-hulpmiddelen/siemens-clinitest